Партнерски универзитети

Мада само недавно , коопција партнера​ универзитети посвећен педагошкој координацији састао се са велики успех , и већ јесте омогућио десетак​ универзитети ( од којих су неки у процесу усаглашавања њихов дипломе и дипломе ) у корист из доприноса Сорбоне интернационалне …

Сорбонне Публицатионс

СОРБОННЕ Публицатионс не објавити много , али то ради тако у иновативном начин . На крају процеса то одражава нове навике специјализованих читалачка публика ( улога корпоративног инфлуенсери , аудиовизуелни притисните и претражите мотори ), ми дати приоритет у односу на електронску објављивање , истицање аутори и њихови основне поруке, и на крају завршавајући са папирном књигом као референцом​ рад то читаоци желе у својим дневно средине и као извор заједничких уверења .

Долазим ускоро : представљање књига, профили аутора , изводи и бесплатна преузимања за претплатнике , наставнике и студенте Института СОРБОННЕ ; захвалити вама на стрпљењу !

Цорпорате Нурсери

Неки у настајању компаније ,

у окружењу​

СОРБОННЕ НАУКЕ И ФИНАНСИЈЕ

сутрашњи успешна прича!

Науке и финансије Сорбоне

Одељење за науку и финансије Сорбоне Интернатионал ради у партнерству са лекар -предузетници, иновативни компаније и јавне или приватне истраживања јединице , довођење проналазачи , ствараоци и истраживачи ближе предузетницима у сектору забринути .

Солидарност Сорбоне

Од његово врло почецима 1250. Сорбона је увек настојао да осигура тај новац не би био превелика препрека образовању одлучних студенти . Али слободно знање долази по цени , која мора бити финансиран . СОРБОННЕ СОЛИДАРИТЕ, којим управљају и за ученике , нуди грантови за појединачне апликанти и могућности међународне сарадње за студенте из повезане универзитети .

Кампус Сорбона Африка

„ Афрички ЕРАСМУС“ је на путу ! Уз помоћ докторанада и подршку неколицине универзитети у 4 афричке земље требало би 2024 будите организовани​ оквир за међууниверзитетску размену, отварајући најбоље афричке таленте међународној арени .

Цлуб дес диригеантс СОРБОННАРДС & Професионалне могућности

Ми штафета овде , бесплатно и без обавеза, понуде за посао , праксе , сарадње и остало понуде од или потенцијално циљајући међународне Сорбонаре .

ти врата

Идемо даље​ заједно

Пословни расадник « СОРБОННЕСТАРТ-УП ».

Валидација концепта , нажалост , не чини компанију , а осим технолошке иновације , тржиште потенцијал , прилика која се може искористити , ит је онда неопходно да се окупе људи веома различитих компетенција и одговарајући значи . Ова неизбежна фаза је подељено у разне фазе, од од пионира до вештих менаџера.

СОРБОННЕСТАРТУП ставља његово кампуса у Француској и другде на располагању будућим компаније : избор процес је очигледно као и било где елсе , али СОРБОННЕСТАРТУП има за циљ да постане основна ознака за специјализоване инвеститори током времена.

Пројекти

„Део Пројекта је у фази планирања!

шта имате на уму ?​

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС!

Задржати истражујући

Учење, дакле Шта ?

Учење. Задовољство учења , виђења моћи знања​​ поништити незнање, преображавати страхови у савладао препреке. Окретање знања у хрисалис ученика​​ који је постао самоуверен , самоуверен​ ученик !

Његово права авантура постићи победу над самим собом и имати је​ неспорно признат дипломом , професионалац​ наслов или оперативни одговорност . Али шта деси следећи ? Како идете из​ биће потрошача знања активном , признатом сарадник , користан за себе , твој породицу , своју нацију и човечанство ?

Обраћање другима​ постаје суштински. Интимно​ чин стицања знања и међуљудских вештине , ово лични настојати то нас издваја из други , такође постаје средство за богаћење​ себе , кроз искуство​ да ће „ други “ понуди нам тако што нас доведе у позицију да вежбамо наше знање , бити то уметнички , научни , комерцијални или друштвени .

Не питај шта ваша земља може учинити за вас , питајте Шта ти могу учинити за своју земљу! ( ј.Ф.КЕНЕДИ )​

Ништа сјајно моћи бити постићи сама . Остати веран себи​ док доприносећи другима​ захтева иницијативу од стране запосленог СЗО улаже себе у свом послу са самопрегором, средњи менаџер који зна да ђаво​ крије се у најмању његов детаљ​ одговорности , руководилац који је забринути због очекивања да његов бирачи и друштво у целини на њега су ставили , а храброг предузетника који воља никад бити задовољан са види његов знања неискоришћен и хоће прими к срцу потребу за усавршавањем​ његов вештине и/или предузимање нових подухвата. Сви ови људи треба да буду подржавао и подстицао са поверењем.

Породица Сорбоннард је отворен, дели вредности које поштују разлике других , које су мање него Шта уједињује нас.

И по нашем заједнички жеља да свет учинимо бољим местом. Сваки Сорбонард може доприносе , сваки Сорбонард мора да допринесе .

јц.цлаирвиел , Деан.